2018

Alastaron SM-osakilpailu 2 on nyt takana päin. 16-17.6.2018
 
Lauantaina Toni pääsi ajamaan 2 lajittelua vetoa, auton viivalta lähtö ei tuntunut toimivan ja löysimmekin vian turbiinista. Kilpakumppanimme Kalle Mannerkoski suostui luopumaan varaturbiinistaan, jonka saimme asennettua vielä samana iltana ennen hiljaisuutta, joten käytimme auton vielä ja kaikki tuntui toimivan. 
 
Sunnuntai ja pudotuspäivä koitti ja vastujaksi tulikin Mannerkoski. Toni ajoi 8.5 sekunnin ajan, joka ei valitettavasti riittänyt voittoon. 
 
 
Rasmus pääsi ajamaan lauantaina 5 lajittelua vetoa. Rasmus nousi päivän viimeisellä vedollaan lajittelun toiseksi reaktiolla 0.010. Auto kulki tasaisesti 11.2 aikoja, joten pudotus päivään oli hyvä lähteä.
 
Sunnuntaina vastaan tuli Söderqvist. Laitoimme indexiksi 11.20, Rasmus otti 0.080 reaktion ja Söderqvist ampaisi perään 0.025 reaktiolla. Maalissa oli eroa 0.043s, mutta Söderqvistille. Jäimme liikaa tavoite ajasta kun auto kulkikin 11.3s.
 
Hieno kisa takana ja tästä on hieno jatkaa kohti Alastaron EM-kilpailua 28.6-1.7
 
Kiitokset huippu teamille sekä tukijoille, jotka mahdollistavat tämän.
 
Alastarossa nähdään!
Image may contain: car 

Vanhis Cruising 2018, 26.5.2018

Lauantai päivä vietettiin hienossa Vanhis Cruising tapahtumassa, jossa oli meidän kilpurit sekä rekka esillä. Esittelimme toimintaamme sekä kilpureitamme ja kiinnostusta oli odotettua enemmän. Meillä oli myös oma ohjelma numero, jossa Barracuda laittettiin käymään ihmisten iloksi. Kuvia tapahtumasta löytyy haku sanoilla: Vanhis Cruising

Kauden avaus kisa ajettiin Motoparkissa 19.-20.5.2018 

SM1 
Perjantaina saavuimme paikan päälle ja leirin pystytys alkoi pitkän talven jälkeen.
 
Lauantaina sää oli mitä mainioin. Kuusi lajittelu kierrosta ajettiin kokonaisuudessaan. Siitä kiitos rataryhmälle sekä säälle.
 
Toni pääsi kokeilemaan auton kulkua, talven aikana tehtyjen muutoksien jälkeen. Muutama testiveto, mutta mitään ajoista ei laskettu, tiedä miksi, joten Toni oli lajittelun viimeinen ajalla 20 sekunttia. Toni otti huippureaktiot sekä ajoi auton uuden ennätyksen 8,4s, jolla oltiin jatkossa. Semifinaali lähtö oli kaavion mukainen soolo, joka käytettiin testailuun. Finaalissa vastaan tuli Sometime Racingin taxi. Finaali lähdössä tuli pieniä teknisiä ongelmia, jonka johdoksi saldoksi 2. sija. Hieno kauden avaus!
 
Rasmus pääsi ajamaan 5 lajittelu kierrosta. Yksi jäi välistä, kun line-upissa huomasimme, että autosta on vedet loppuneet. Rasmus otti viimeisellä lajittelu lähdössään 0.011 reaktion, jollla oli lajittelun toinen. Ensimmäisellä pudotus kierroksella vastaan tuli Junninen. Junninen otti punavalon, joten jatkossa oltiin. Seuraavalle kierrokselle tuli vastaan Ruuusunen. Harmittavata -0.001 punavalo Rasmukselle ja Ruusunen jatkoon. Auto toimi moitteettomasti, joten tästä on yvä lähteä jatkamaan. Hieno avauskisa!
 
 
9.4.2018
 
Tervehdys, 
kauden ensimmäinen tapahtuma American Car Show on takana, kalustomme oli esillä omalla osastollamme sekä Valvolinen osastolla. Yleisöä tapahtumassa oli mukavasti ja kiinostusta kalustoamme kohtaan riitti. Seuraavaksi suuntaamme Motoparkkiin SM1 kilpailuun.
 

Miami Vice Racing