2017

9.9.2017
 
Tervehdys,
 
tässä olisi hieman kisaraporttia Motoparkista sekä Alastaron finaalikisasta.
 
Motopark
Motoparkin kisa on takana päin, ilma oli lauantaina mtiä mainioin ja lajitteulu kierrokisia päästiin ajamaan 6 kpl, Toni pääsi kisaamaan Vallulla Nitrojen perä ongelmien jälkeen, perä kavennettiin, uudet vetarit ja 9,5" case sekä vanteet. Alusta aiheutti pientä puhdetyötä lähtöjen välillä auton kammetessa oikealle mutta tiimi hoiti hienosti homman, Toni lajittelun 4. Pudotuslähdössä Toni otti 0.080 lampun ja karkasi vastustajalta, mutta pienet pumput radassa aiheutti kaasun kevennyksen ja vastustaja vei sitten voiton. 
Rasmus otti lajittelun 1 paikan 0.000 lampulla muutenkin reaktioiden ollessa huonoimmillaan 0.114. Auto toimi lajitteluissa hyvin aikojen ollessa 11.3 - 11.4, mutta pienten teknisten ongelmien takia toiseen pudotus lähtöön laitoimme 14.2 indeksiksi ja pyrimme hieman hämäämään myös vastustajaa säädöillämme mutta hienosta yrityksestä huolimatta Rasmus ajoin hieman liian kovaa ja kisamme loppui siihen.
 
Alastaro

Miami Vice Racingin kausi on nyt pulkassa.

Toni pääsi ajamaan kaksi lähtöä miedoilla säädöillä, jotta nähdään, että kaikki toimii ja paras aika oli 8.55s & 255 km/h. Valitettavasti vetolevyn pultit antoivat periksi ja emme päässeet pudotuslähtöihin. Tästä on hyvä jatkaa ensi kaudelle jahtaamaan 7.6 sekunnin aikaa.

Rasmus oli lajittelun 2. ja putosimme toisella pudotus kierroksella 0,025 sekunnin erolla vastustajalle. Tulokas kauden kokonais sijotukseksi tuli 3 sija.
Menimme Barracudalla vetämään vielä ns. näytöslähdön ja samalla ajoimme auton ja kuskin ennätyksen 11.11s & 191 km/h.

Suuri kiitos kuuluu FHRA:n toimitsijoille sekä kanssa kilpailijoille aivan mahtavasta kaudesta.

Kiitokset yhteistyökumppaneillemme, jotka olivat mukana tukemassa kautemme kulkua sekä tietysti katsojille ja kannattajille.

Teamille kiitokset vaivan näöstä koko kauden ajan.

Tästä on hyvä jatkaa ensi kauteen!

 
6.7.2017
 

Tervehdys,

Alastaron Nitro viikonloppu on takanapäin ja tässä hieman raporttia.

Olimme valmistautuneet lähtemään Keskiviikkona kohti Alastaroa illan suussa.Saimme vaihteiston turbiinin Valianttiin USAsta keskiviikkona klo 14 ja siitä sitten aloimme ponnistelemaan Vallua kasaan päin.Klo 21 teimme päätöksen että jatkamme auton laittoa Alastarossa ja pakkaamme sen kyytiin että pääsemme heti torstaina Barracudalla ajamaan lajittelua ajoja.Saavuimme klo 2 aikaa Alastaroon ja majoituimme porttien ulkopuolelle niiden mentyä jo kiinni.Torstai aamusta saimme vihdoin varikkopaikkamme ja saimme leirimme pystyyn. Rasmus pääsi ajamaan yhden lajittelukierroksen ajalla 11.30 radalla tapahtuneiden rasvausten johdosta.Meille jäi sitten enemmän aikaa saattaa Vallu ajokuntoon iltamyöhään rakentaen.Perjantai aamun valjetessa jatkoimme Vallun tekemistä samalla kun odotimme Rasmuksen lajittelulähtöjä joita tuli jälleen vain yksi ajalla 11.32 radan rasvausten takia, vihdoin perjantai iltana saimme Vallun käymään joka tuntui hyvältä uurastuksen jälkeen, lauantai aamun valjetessa saimme kutsun lähtöalueelle jossa hetken aikaa oltuamme ilmoitettiin EM luokkien aloittavan lähtönsä, ei mutakuin Toni autoon ja Vallu käyntiin ja sitten varikon toiseen päähän puntaroimaan auto.Iltapäivällä tuli vihdoin uudestaan pyynti lähtöalueelle ja tällä kertaa pääsimme kokeilemaan autoa radalle, Toni suoritti pitkän ja kunnollisen renkaiden lämmityksen ja siten varovainen ensimmäinen startti jarrua vasten jotta näemme kaiken olevan kunnossa, aika oli 11,28 ja nopeutta 190 km/h , valitettavasti kyseinen lähtö jäi viimeiseksi vetopyörästössä ilmenneen pienen vian takia emmekä tahtoneet ottaa riskiä ja mennä rikkomaan autoa-Rasmus ei päässyt lauantaina radalle rata ongelmien takia. Sunnuntai aamun koittaessa alkoi pudotuslähdöt joista ensimmäisellä kierroksella Rasmus jatkoon ajalla 11.28, seuraavaksi oli soolo kierros aika 11.27 ja finaali paikka oli tiedossa.Pientä miettimistä indeksi ajan laittamiseen kun auto kulki joka lähdössä kovempaa, finaalilähtö oli tasainen Rasmuksen ottaessa paremmat reaktiot ja ajaessa lähemmäksi tavoite aikaansa ja voittohan siinä tuli kotiin ja uran ensimmäinen 1 tila. Kiitos koko tiimille kovasta uurastuksesta molempien autojen saattamiseksi viivalle, myös suuri kiitos yhteistyökumppaneille.

 

Miami Vice Racing

 
14.6.2017
 
Tervehdys, kaksi kilpailua on nyt takana päin ja tässä hieman raporttia niistä.
 
Avaus kisat takana saimme vain Barracudan liikkeelle Vallun osatoimitusvaikeuksien takia! Valitettavasti ensimmäisessä pudotuslähdössä breikki ei suostunut yhteistyöhön ja auto valui puna valoksi. Mukavia yllättyksiä löytyi kisaviikonlopun jäljiltä, jarrusylinterin tanko oli vääntynyt ja laatikosta etummainen panta mennyt poikki, nyt osien etsintää ja katsotaan saadaanko auto radalle Motoparkkiin.
 
Toinen kisa on takana, edelleen osien odottelua Valluun. Rasmus oli hienosti lajittelun toinen Barracudalla, vain kaksi lajittelu kierrosta pääsimme ajamaan radasta irronneen pinnan takia lauantaina, sunnuntai aamu sitten alkoi uima-altaan tyhjennyksellä joka oli syntynyt yön sateesta varikkopilttuuseemme kolme tuntia lastalla vettä pois että saamme auton alas ja ajamaan, valitettava punavalo tuli lähdössä ja kisat loppuivat siihen, seuraavaksi nitro kisat vuorossa.
 
 
 
 
 
5.5.2017
 
Morjens,
 
jälleen on aikaa vierähtänyt edellisestä päivityksestä.
 
Uusin yhteistyökummppanimme on AutoAreena.
    Ehkä Maailman Reiluin Autoliike
 
 
 
Ensimmäiseen kisaan on kolme viikkoa aikaa ja hommia on vielä vaikka kuinka paljon. Vallussa on tehty monia muutoksia jotka on vienyt aikaa mutta nyt ollaan voiton puolella, ohjaus on valmiina, jarrusylinteri ja poljin tehtynä, uutta rintapeltiä tehdäään ja siitähän on enään pieni matka kun auto on valmis. Cuda on testattu mutta vaihteistosta rikkontui vapaakytkin ja kuori mutta nyt viikon loppuna vaihteisto menee korjaukseen. Teippaukset asennetaan  pikkuhiljaa.
 
T. Miami Vice Racing
 
 
28.3.2017
Moi,
 
pitkästä aikaa taas tännekkin ehti päivittämään tilannetta, Cuda on käytetty ja odottaa teippauksia, Vallussa on kone ja kuskin penkki sovitettu paikalleen ja nyt päästään tekemään ohjausta, sähköjä, jarruja yms. Facebook sivuillamme päivitämme useammin tilannetta.
 
 
 
 
T. Miami Vice Racing
 
 
 
 
 
Hyvää alkanutta vuotta kaikille seuraajille. 
Muuton jälkeiset järjestelyt on saatu tehtyä ja taas olemme päässeet todenteolla autojen kimppuun.
 
Valluun on tehty uusi takalevy ja lohkoa on soviteltu paikoilleen, jarruvarjoteline ja varjon kiinnitys on rakennettu uudelleen, sähköpiirrustukset ovat valmiina, seuraavaksi etulevyn tekoa, hammastangon ja ohjausakselin paikalleen sovitusta. Marko tekee lasikuituista koelautaa.
 
Cudan vaihteisto on kunnostettu ja moottori on menossa pikku hiljaa takaisin kasaan päin, pääsemme sitten asentamaan ne takaisin paikoilleen.

Miami Vice Racing