2016

Tallilla tapahtuu 24.11.2016

Moi, olemme siirtäneet kalustomme uuteen talliin ja tavarat alkavat olemaan pikku hiljaa taas omilla paikoillaan, pääsemme taas autojen kimppuun pienen muuttotauon jälkeen.

Miami Vice Racing

 

Tallilla tapahtuu 13.10.2016

Moro,
nyt on alettu kovaa vauhtia rakentamaan Vallua, uusi etupää on soviteltu ja pikku hiljaa saamme auton pyörille nähdäksemme ajokorkeuden, seuraavaksi moottorin ja rattiakselin sovitusta paikalleen, vanhat sähköt on poistettu sekä uusien piirrustukset on tehty. Predaattori moottorimme on freesauksessa ja vanha PG vaihteisto myytiin pois uuden tieltä.
Barracudasta on laina moottori palautettu Aukion Jykälle ja olemme hankkineet uuden 340 nokalle, joka freesataan, myös temppuillut vaihteisto on freesauksessa.
 
Miami Vice Racing
 
 

FHRA Night Race Finals 2 - 3.9.2016

 
Tervehdys kaikille, finaali kisan ajoi teamimme nuorempi kuljettaja Rasmus joka suoritti lisenssi lähdöt perjantai päivän aikana, lähdöt menivat todella malli kelpoisesti, harmittavaa oli että viimesessä lisenssi lähdössä auton vaihteistosta katosi 2 vaihde joka ei kylläkään ollut kuljettajan syytä vaan laitteet pettivät, pääasia on että lisenssi tuli ja pääsimme kaavioon. Lauantaina sitten koitti ensimmäinen pudotuslähtö johon laitoimme indeksiksi 11 sek, mutta kuinkas ollakkaan vaihteisto petti jälleen, breikki ei toiminut vaan auto lähti valumaan heti kun nosti lähtökierroksia ja siihen loppui meidän osalta ajot. Ensi vuonna sitten palaamme radalle kahden auton voimin. Päivittelemme tänne talli kuulumisia syksyn ja talven aikana.
 
Kiitokset kaikille tukijoillemme sekä kanssa kilpailijoille kuluneesta kaudesta.
 
Miami Vice Racing
 
22.07.2016 07:47

Tervehdys taas ja hyvää loppu kesää kaikille..:)) Kausi alkoi osaltamme Alastaron Nitro natikoissa, puolitoista  viikkoa ennen kilpailua istuimme tallilla ja mietimme mitä teemme Nitrojen suhteen koska Predaatorimme on freesauksessa, onneksi saimme lainaksi Wheelie Vallun pikku lohkon Aukion Jykältä, ja siitä se sitten taas lähti, pientä sovitusta moottorin ja vaihteiston (tallilla oli A904) asentamiseksi, asennukset saimme tehtyä niin että voimme vaihtaa Predaattori tekniikan keulille parissa tunnissa, pakosarjojen teko jäi Markolle ja Harrille jotka väänsivätkin sarjat parissa päivässä. Pakkasimme kaluston tiistaina ja rekka suuntasi keskiviikkoiltana kohti Alastaroa. Torstaina suoritimme koelähdön katsoaksemme että kaikki toimii moitteettomasti, aika 10.5 / 200 km/h se olikin ainoa lähtö torstaina.  Perjantaina pääsimme ajamaan yhden lähdön kuten myös lauantaina, ajat 10.36 / 209 km/h ja 10.35 / 206 km/h ja ei kun miettimään mikä olisi indeksimme pudotuslähtöön. Sunnuntaiaamun valjetessa katsoimme sää asemaamme ja koska oli jonkun verran kosteampaa kuin edellisissä lähdöissä niin päätimme laittaa pudotuslähtöömme Korpelaa vastaan indeksiksi 10.25 mikä olikin mainio koska aikamme oli 10.28 / 208 km/h. Lähdössä Toni otti harmittavan punavalon - 0,004 ja siihen loppui tämän viikonlopun kisamme. Tiimimme mediavastaava Rasmus on siirtymässä kuljettajan rooliin nyt kun ikää on 16 v., kirjalliset suoritettiin torstaina ja lisenssilähdöt tullaan ajamaan finaalikilpailussa, joten kauden seuraava kilpailu on uuden kuljettajan ohjastamana PET - luokassa. Kiitos koko tiimille.

Terveisin Miamivice racing.

 

22.07.2016 07:50

Tiimimme uusi tulokas käytiin hakemassa viime sunnuntaina kotiin, kyseessä on -65 Valiant, 7.5 rungolla. Autossa riittää pientä laittamista mutta aloitamme työt nyt saman tien, tarkoituksenamme on saada auto ensi kesäksi radalle PS - luokkaan.  Tekniikkana on vanha luotettava Predaattorimme sekä olemassa oleva PG.

Joten tulevana kautena on tarkoituksenamme ajattaa kahta autoa Barracuda PET - luokassa Rasmuksen ajamana ja Valiant PS - luokassa Tonin ajamana.

 

Miami Vice Racing